N A D J A   J A N S E N

Nadja Jansen

NADJA JANSEN (1986)

Nadja werkt bij Praktijk Mozaiek als kinder- en jongerenpsychologe en psychotherapeute. Ze begeleidt kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 4 t.e.m. 21 jaar en hun ouders. Nadja heeft zelf twee zoontjes van 5 en 2 jaar oud.
Aan de Universiteit Gent behaalde ze haar Master in de Klinische Psychologie. Verder volgde ze een 4-jarige postgraduaatopleiding in de Integratieve psychotherapie, optie Experiëntiële en Ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie en een extra opleiding rond het werken met de ‘Children’s Psychodrama-Puppets Kit’ . Verder heeft ze ook een basis- en vervolgtraining in de methodiek Directieve Thuisbegeleiding en een Introductiecursus Video-Hometraining gevolgd.

Nadja wordt erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer 862111117), heeft een visum als klinisch psycholoog (visumnummer 277593) en een erkenning door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Ze is lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).